VIDEO-FOTO Grav accident de circulație pe DN1, în județul Sibiu. Au fost implicate trei autoturisme, o persoană e grav rănită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident 3 masini Aciliu
Accident 3 masini Aciliu

Accidentul s-a petrecut luni seara, pe DN1, în localitatea sibiană Aciliu. DN1 este, la ora transmiterii știrii, blocat. Din primele informații se pare că o persoană este grav rănită.

Accidentul s-a petrecut pe drumul național 1, într-o zonă în care au loc frecvent evenimente rutiere.

Un Logan înmatriculat în Sălaj a ieșit de pe un drum lateral în DN 1 fără să se asigure și a izbit în plin un autoturism Toyota înmatriculat în Italia, acesta din urmă fiind proiectat în urma impactului pe contrasens, într-un TIR.

”Accidentul s-a produs pe fondul neacordării priorității de către autoturismul Dacia Logan la ieșirea în drumul național 1”, a spus inspectorul Tudor Vasile, din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.

Șoferul TIR-ului, care se îndrepta spre București, spune că s-a trezit cu Toyota în față și nu a mai putut evita impactul.



”M-am trezit cu Toyota în față, vă dați seama că l-a aruncat de pe contrasens”, a spus Sorin Gheorghe, șoferul TIR-ului.

Șoferii celor două autoturisme au fost preluați de echipajele SMURD și transportați de urgență la spital. Bărbații, unul de 43 și celălalt de 54 de ani, erau conștienți și au rămas pentru investigații la Unitatea Primiri Urgențe.

Din cauza evenimentului rutier traficul pe DN 1 a fost complet blocat mai bine de o oră.  

Accident 3 masini Aciliu

Revenim cu detalii și imagini de la locul accidentului.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite