Grad de ocupare mare în pieţele din municipiul Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serviciul de Administrare a Pieţelor pune la dispoziţia producătorilor şi comercianţilor un număr total de 433 de mese, 52 de standuri pentru comercializarea fructelor şi a florilor şi 363 de spaţii comerciale. Gradul de ocupare în prezent în pieţele sibiene este de 90-95 la sută.

CITIŢI ŞI:

Bugetului Sibiului scade cu 23.000.000 de lei în 2011

VIDEO - O femeie de 50 de ani a murit de ziua ei, lovită de fulger (FOTO)

Luceafărul din Sibiu înecat de şuvoaiele de apă

Încasările în anul 2009 se ridică la peste 6.200.000 lei din chirii şi taxe forfetare. Până la data de 1 iunie 2010 a fost încasată suma de 1.997.947lei, cele mai mari sume fiind de regulă încasate în perioada de toamnă. Cu toate că investiţiile au fost mai puţine anul acesta în contextul crizei, Serviciul Public de Administrare a Pieţelor din Municipiul Sibiu lucrează în prezent la modernizarea platoului de comercializare a răsadurilor, a pepenilor şi a verzei din Piaţa Rahova. Lucrarea va fi realizată de SC Cons Pro SRL şi presupune decopertarea platoului, refacerea canalizării menajere, refacerea canalizării pluvială, redimensionare trotuare, rebordurare şi refacerea terasamentelor, contractul fiind încheiat pe o sumă de 72.205 lei, cu termen de finalizare în luna iulie.

Tot acest platou a fost închiriat anticipat de producători şi comercianţi. Piaţa mobilă a funcţionat pe toată perioada sezonului rece piaţa în Vasile Aron cu trei rulote, pentru comercializare de flori. Celelalte trei rulote vor fi amplasate în perioada următoare în Piaţa Mică, pentru comercializare de fructe.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite