Ghid „practic”: Cum se pot pierde 650.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret a scăpat printre degete banii pentru modernizarea hostelului Sport. DJS-ul trebuia să se apuce de lucrări pe parcursul anului trecut, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

CITIŢI ŞI:

TOP AVERI - Viceprimarul e cel mai bogat din Primăria lui Klaus Iohannis

Tursib cumpără două autobuze cu peste 400.000 de lei

2011 este anul investiţiilor importante în Sibiu

În timp ce unele instituţii se chinuie să facă economii la buget şi să atragă fonduri europene sau nerambursabile pentru investiţii importante, cum este de exemplu cea de aproape 20 de milioane de euro obţinută de primăria Sibiu pentru Oraşul de Jos, alţii pierd bani pe care i-au avut în buzunar. C

el mai bun exemplu în acest sens este dat de cei de la Direcţia Judeţeană Pentru Sport şi Tineret Sibiu, care au reuşit la final de 2010 „performanţa” de a pierde din mână o finanţare peste 650.000 de lei, destinată în totalitate pentru efectuarea de lucrari de reparatii generale la Hotel Sport Sibiu.

Conducerea instituţiei a avut alocată de la bugetul primit pentru anul trecut de la Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret, această sumă ca să facă din actualul hostel destinat cazării pentru sportivi, o locaţie atractivă. Aici urma ca actuala capacitate de cazare să fie dublată şi hotelul să fie extins, iar în cadrul său să funcţioneze şi un restaurant modern, dar şi o sală de conferinţe.

DJS-ul a pierdut finaţarea pentru că aceasta era valabilă numai pentru anul 2010. Chiar dacă a făcut o licitaţie de contractare a unei firme pentru execuţie, până la urmă nimeni nu a mai vrut contractul, iar DJS-ul a returnat banii în conturile ANST-ului.

„Trebuie să aşteptăm până în martie să ştim ce buget vom primi pentru 2011 şi atunci sperăm să primim din nou acei bani şi să reluăm procedurile de licitaţie. Da de ce vă interesează aşa de tare această licitaţie? Mai sunt licitaţii în Sibiu....” a comentat directorul DJS, Ştefan Claudiu Spânu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite