Gemenii născuţi în spitale diferite au fost mutaţi de la Reanimare şi au început să ia în greutate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

David şi Maria, cei doi gemeni din Brădeni aduşi pe lume în spitale diferite, la Sibiu şi Agnita, au fost mutaţi de la Reanimare în salonul de prematuri.

Micuţii veniţi pe lume săptămâna trecută în două spitale diferite, aflate la nu mai puţin de 60 de kilometri distanţă, au început să ia în greutate şi au fost mutaţi de la Reanimare la salonul de prematuri.

„Copiii nu mai sunt la Terapie Intensivă, au fost mutaţi la prematuri iar starea lor este mai bună. Ambii bebeluşi au luat în greutate, iar băiatul poate fi hrănit şi de mamă, la sân”, spune Decebal Todăriţă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Potrivit sursei citate, fetiţa ajuns de la 1 kilogram şi jumătate la 1 kilogram şi 650 de grame, iar copiii vor putea fi luaţi acasă când va ajunge şi micuţa la 2 kilograme şi jumătate.

Născuţi în oraşe diferite

Micuţii au fost aduşi pe lume săptămâna trecută, unul la spitalul din localitatea Agnita iar celălalt, la maternitatea din Sibiu.

Medicii au povestit că femeia nu știa că este însărcinată cu gemeni, ci că are o sarcină normală, și s-a dus să nască la spitalul din localitatea sibiană Agnita.

Aici, a adus pe lume primul copil, însă la cel de-al doilea s-a blocat mecanismul de naștere. Ea a fost urcată urgent într-o salvare, și adusă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, unde s-a intrat imediat cu ea în sala de operație, cel de-al doilea copil venind pe lume prin cezariană.

CITIŢI ŞI:

Caz incredibil la Sibiu. O femeie și-a adus pe lume gemenii în două spitale diferite

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite