Gaz Metan dă lovitura în Gruia. Mediaşul a bătut cu 2-0 CFR-ul lui Costa GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gaz Metan Mediaș a cerat supriza etapei, reușind să învingă pe terenul lui CFR Cluj, o formație care a avut un start perfect de campionat, câștigînd primele două meciuri fără gol primit. Ciprian Petre şi Markovici au adus primul succes în această ediţie de campoinat pentru medieşeni, dar şi prima victorie din istoria echipei pe stadionul din Gruia.

CITIŢI ŞI:

Austria Viena se teme de Gaz Metan Mediaş în "dubla" pentru grupele Europa League

Pustai l-a sunat pe Eric şi i-a transmis să se pregătească dacă revine la Gaz Metan

CFR pleca din postura de mare favorită la meciul cu trupa lui Pustai, datorită jocului arătat în primele două etape și a celor șase puncte adunate fără niciun fel de emoție. La început, așa au arătat și lucrurile în teren, Sougou de două ori și Gabi Mureșan ratând ocazii uriașe de a deschide scorul la aceeași fază, ultima dată mingea lovind transversala după execuția senegalezului. Renan a tras superb în minutul 37 de la 28 de metri, Pleșca a fost spectator, dar balonul a ocolit buturile.

După două minute, “găzarii” au înscris primul gol în poarta CFR-ului în acest campionat prin Ciprian Petre, cel mai activ om al oaspeților. Fostul bistrițean a executat o lovitură liberă de la 40 de metri, Marcovici a sărit pe sub minge, iar Claro a fost simplu spectator. Același Petre putea reuși execuția meciului cu o nouă lovitură liberă din colțul careului, dar “covrigul” său a ocolit de puțin ținta. În replică, Bastos l-a pus la grea încercare pe Pleșca, dar acesta a fost la înălțime, la fel ca în dubla cu Mainz. Același Pleșca a arătat că este cel mai în formă portar din campionat și a avut o paradă superbă la șutul lui Sougou.

Claro, “trompeta” meciului


La pauză, publicul de la Tribuna a II-a nu s-a putut abține și i-a huiduit din răsputeri pe jucătorii lui Costa la intrarea la cabine. Nici nu a început bine repriza secundă și Mediașul a mai dat o lovitură, cu o fază aproape la indigo. Același Petre a centrat de pe stânga, iar Markovici a deviat decisiv în poarta unui Claro inert. De aici încolo, fiecare atingere a portughezului a fost un bun prilej pentru public să-l ironizeze sau să-l huiduie, Mincă fiind cerut cu insistență.

image

CLICK AICI PENTRU A VEDEA MAI MULTE FOTOGRAFII DE LA MECI

Lui Costa nu-i venea să creadă că echipa sa a încasat două goluri, în condițiile în care apărarea a fost impecabilă în primele două runde. A forțat cu Hora și Nicoară , dar Gazul crea în continuare pericol pe contraatac și când avea ocazia, ținea excelent mingea în careul advers. Disperare ]n atacul clujenilor, dar lipsa de fantezie în careul advers și apărarea exactă a oaspeților au dus la cea mai mare supriză a etapei.

Caseta meciului

CFR Cluj- Gaz Metan Mediaș 0-2(0-1)
Stadion: “Dr. Constantin Rădulescu”, spectatori
Au marcat: 39 Petre, 53 Markovici
Arbitru: Marius Avram
 
CFR Cluj:
Claro- Lionn, Cadu, Rada (63, Hora), Camora (73, Nicoară)- Peralta (28, Kapetanos) Mureșan, Renan- Sougou, Ronny, Bastos
Antrenor: Jorge Costa

Gaz Metan Mediaș:
Pleşca- Trtovac, Lazăr, Markovic, Buzean- Todea- Bratu (70, Bozeșan), Nicandro , Hoban , Petre (82, Roman) - Bawab
Antrenor: Cristian Pustai

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite