Gaz Metan Mediaş a transferat un pivot american de 2,04 metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de baschet Gaz Metan Mediaş s-a reunit în Sala Sporturilor cu două noutăţi în lot. Gaz Metan va juca două partide amicale la sfârşitul acestei săptămâni în compania formaţiei Baschet Club Târgu-Mureş. Ambele partide se vor desfăşura fără spectatori.

CITIŢI ŞI:

Derbiul CSU Asesoft Ploieşti - CSU Sibiu, televizat pe TVR 3

Doi jucători sârbi se numără printre noile achiziţii de la CSU Sibiu

Gaz Metan Mediaş este campioană de iarnă în Divizia A la baschet

Conducătorul de joc Patrick Marcu a semnat un contract cu gruparea de pe Târnava Mare, iar pivotul american Damien Kinloch se află actualmente în probe. Totodată, conducerea tehnică a echipei a decis să renunţe la serviciile pivotului Nemanja Calasan.

Patrick Marcu, în vârstă de 23 ani, a evoluat sezonul trecut în Campionatul Universitar American, şi provine dintr-o familie de medieşeni. Damien Kinloch are 31 ani şi a evoluat sezonul trecut în Polonia. Pivotul de 2,04 a mai jucat în Ucraina, Turcia şi Portorico.

Dacă Patrick Marcu s-a înţeles deja cu gruparea de pe Târnava Mare, în ceea ce îl priveşte pe Damien Kinloch, conducerea tehnică va lua o decizie finală în zilele următoare. Gaz Metan va juca două partide amicale la sfârşitul acestei săptămâni în compania formaţiei Baschet Club Târgu-Mureş.

Ambele partide se vor desfăşura fără spectatori.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite