Gaz Metan a avut VOINȚĂ cu Sibiul. Mediașul a învins cu 3-0 GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sibiul și Mediașul au scris istorie prin disputarea meciului de luni seară. Aceasta a fost prima partidă oficială disputată vreodată între două grupări sibiene pe prima scenă a fotbalului românesc. Gazul a învins fără drept de apel Sibiul.

CITIŢI ŞI:

Eric de Oliveira e deja la Lvov și s-a văzut cu rugbiștii naționalei României

Municipalul sibian va avea parte de o tabelă electronică modernă

Forika ameninţă Mediaşul: Voinţa merge să ia puncte la Gaz Metan”

Dacă cineva spunea acum trei ani că Sibiul va avea un derbi la fotbal în liga 1 la fotbal, probabil că era privit cu mirare de către microbiștii sportului rege din județul aflat la granița dintre Transilvania și Oltenia.

La Mediaș s-au întâlnit luni după amiază echipa fanion a fotbalului sibian, Gaz Metan Mediaș și echipa care a raeprins dragostea pentru sportul rege în capitala județului Sibiu, după 15 ani de suferință cruntă, Voința Sibiu. Meciul a început timid și în nota de dominare a medieșenilor, dar ocaziile clare de gol s-au încăpățânat să apară spre dezamăgirea celor 3.300 de spectatori prezenți la meci. Roman a adus prima ocazie a meciului abia în minutul 15, dar în loc să tragă plasat din 7 metri, atacantul Gazului a preferat să cadă în careul Sibiului.
Tot el a irosit două minute mai târziu o ocazie mare, șutând din 11 metri lateral dreapta, mult peste poarta lui Dănălache.Breweld a trimis primul șut pe poartă al meciului abia în minutul 18, dar Dănălache a fost la post.

Voința și-a dat seama că Mediașul nu atacă periculos și a început să echilibreze meciul. Popa și Nicola au semnat astfel primele ocazii ale Voinței, dar reluările acestora către poarta lui Pleșca au fost modeste.
Dâlbea putea da lovitura în minutul 41, dar mijlocașul sibian a tras puternic, însă pe centrul porții și ambele echipe au intrat la pauză la egalitate.

image
image
image

Click pe poze pentru galerie foto de la meci

Gazul a forțat după pauză
Matematicianul Pustai a simțit că echipa sa nu merge cum trebuie și a făcut prima schimbare încă de la pauză, Vukadinovic lăsând locul lui khubutia. Mediașul a marcat la prima fază fixă a mitanului secund. Trâtovac a reluat frumos în poarta lui Dănălache, cu capul din 8 metri, o centrare perfectă a lui Ciprian Petre, în minutul 50. Meciul a început să fie mai animat și ocaziile au continuat la poarta Voinței, dar Miclea sau Bawab nu au găsit breșa potrivită în apărarea condusă de bravul Grigore.
Golurile au picat însă după intrarea lui Bratu. Fostul dinamovist a marcat mai întâi în minutul 63 dintr-un offside clar, iar apoi Bawab a mărit diferența la 3-0, cu un șut din careul mic, în minutul 67, pecetluind soarta unui meci deloc spectaculos.

300 de fani de la Sibiu
Gruparea sibiană a fost încurajată la mediaș de o galerie formată din aproximativ 300 de fani. Aceștia au dominat fondul sonor al arenei pe tot parcursul meciului, susținând echipa favorită chiar și atunci când jocul fotbaliștilor lui Pelici a fost unul modest.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite