Gaz Metan Mediaş a bătut Steaua în Ghencea cu 1-0

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia antrenată de Marius Lăcătuş a pierdut pe teren propriu cu 0-1 în faţa lui Gaz Metan Mediaş şi a ratat şansa de a se apropia de liderul Oţelul. Ioan Horoba, directorul general al clubului din Mediaş, a declarat că s-a gândit că echipa sa ar putea câştiga în Ghencea pentru că jucătorii de la Steaua au fost obosiţi.

CITIȚI ȘI:

Pustai: „E timpul ca Gaz Metan să aducă puncte din Bucureşti. Sper să prindem Steaua obosită”

Antrenorul Mediaşului are deja oferte de la cluburi mai mari

Oficialul medieşean a spus că e bucuros mai ales că este prima victorie a Gazului în faţa Stelei în Liga I. "Am crezut că putem câştiga cele trei puncte în meciul cu Steaua. Când ne-am gândit la asta, ne-am bazat pe faptul că e greu ca o echipă românească să joace trei meciuri în şapte zile, mai ales că au jucat luni şi joi. Era normal să se intaleze o stare de oboseală, iar asta s-a văzut, în prima repriză. Surprinzator, în repriza a doua parcă au fost mai proaspeţi decât noi. Suntem bucuroşi pentru aceste trei puncte, mai ales că este prima victorie împotriva Stelei, de când joaca Gazul în prima divizie. Până acum nici măcar un punct nu am reuşit să cucerim în meciurile cu «roş-albastrii»", a declarat Ioan Horoba la Sport Total FM.

Eric în al nouălea cer

Marcatorul singurului gol din meciul de duminică după amiază, brazilianul Eric de Oliveira, a mărturisit că este extrem de fericit pentru succesul echipei sale. ”A fost o victorie pe care am meritat-o. Apărarea noastră a fost extraordinară. Steaua e Steaua chiar dacă a pierdut, e o echipă mare. Noi am demonstrat azi că avem valoarea pentru a lupta pentru ceva mai sus”.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite