Gaz Metan Mediaş a bătut CSU Asesoft cu 120 la 118

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asesoft a pierdut aseară o partidă pe care a avut-o în mână până în ultimul minut al timpului regulamentar.

CITEŞTE ŞI:

CSM Oradea a câştigat restanţa cu Sibiul

O firmă din Sibiu va construi polivalenta din Cluj cu 50 de milioane de lei

Campioana a început perfect meciul, jucând economicos la ambele panouri şi aducând puncte pe tabelă. Howell şi Mitchell au fost anihilaţi în primele 10 minute, majoritatea mingiilor căutându-l pe Nicoară, cel care l-a pus de câteva ori pe picior greşit pe Qarraan. Americanul a replicat prin două slamdunk-uri de mare efect, iar alb-albaştrii păreau a nu avea probleme în a-şi impune jocul în faţa unei formaţii ce presta un joc haotic.

Sfertul al doilea a anulat practic întreaga zestre strânsă de ploieşteni, Howell, Dumitrescu şi Nicoară făcându-l pe Arnautovic să ceară de două ori timp de odihnă. Velickovic a adus prima reuşită din spatele semicercului pentru gazde, în timp ce Nicoară şi Howell au hărţuit încontinuu defensiva ploieşteană.
Nu a fost să fie însă un succes al favoriţilor, imprecizia arătată de Dogaru, Negoiţescu şi Bajic la libere cântărind decisiv în economia rezultatului final.
În ciuda acestui eşec care coboară pe CSU pe locul secund la sfârşitul turului, elevii lui Arnautovic rămân cu satisfacţia de a fi luptat până la capăt, tinerii baschetbalişti ploieşteni trimişi pe parchet în ultimele cinci minute anulând decalajul valoric faţă de mai experimentaţii lor adversari.

Campionii pierd o bătălie, însă "războiul" pe ambele fronturi este departe de a fi încheiat. Prima întâlnire a alb-albaştrilor din 2011 va avea loc pe data de 15 ianuarie, în Sala Olimpia, atunci când CSU Asesoft va primi vizita lui CSU Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite