Găştile de motociclişti se adună mâine în Sibiu. Merg cu jucării şi rechizite la o casă de copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine dimineaţă, de  la ora 10.00, motociclişti din ţară dar şi din străinătate se adună în Piaţa Huet pentru un eveniment caritabil inedit. 

CITEŞTE ŞI:

Siemens face câte o donaţie fiecărei grădiniţe din Sibiu. 38 în total

Campionat Naţional de Motocross în Guşteriţa la Sibiu

Sistem de ventilaţie unic în România, donat Maternităţii din Sibiu

Toy Run este o cursă a motocicliştilor, un eveniment iniţiat de clubul sibian Crazy Bike. În fiecare an, motocicliştii se adună în Sibiu şi strâng donaţii pentru un cămin de copii orfani. Anul acesta, evenimentul are loc sâmbătă, 18 septembrie. Motocicliştii se vor aduna la ora 10 în Piaţa Huet şi timp de mai bine de o oră vor adăuga propriilor donaţii cele venite de la sibienii care vor să aducă o rază de lumină în sufletele unor copii năpăstuiţi de soartă. Din banii care vor fi strânşi vor fi cumpărate rechizite, haine şi alte obiecte trebuincioase micuţilor orfani din centrul de plasament.

După ce în anii trecuţi donaţiile au mers, pe lângă o casă de copii din Sibiu, şi în judeţele Hunedoara şi Mureş, anul acesta motocicliştii se vor îndrepta tot spre un centru de plasament din judeţul Sibiu. 'E vorba de un cămin de băieţi, cu vârste plecând de la grădiniţă până în clasa a 7-a, a 8-a. Ştim de ce au nevoie şi vom încerca să facem tot posibilul să le oferim cât mai multe', spune Andy Fazekas, organizatorul evenimentului.

Plecarea spre centrul de plasament se va face în jurul orei 11. Sibienii care doresc să doneze bani din care să fie cumpărate rechizite sau vor să doneze hăinuţe sau jucării sunt aşteptaţi în Piaţa Huet în jurul orei 10.

Convoiul va merge fără pauză până la destinaţie unde motocicliştii vor petrece mai bine de trei ore cu copiii. După masa de prânz, convoiul va reveni la Sibiu.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite