Galele Studenţeşti animă Piaţa Mare din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa „M&M“ va deschide evenimentul din Piaţa Mare
Trupa „M&M“ va deschide evenimentul din Piaţa Mare

Muzică, dans şi voie bună în aer liber. Se va întâmpla vineri, între orele 15.00 – 23.00, în Piaţa Mare Sibiului. Mai multe formaţii studenţeşti din Sibiu vor susţine spectacole de dans modern, teatru, dans folcloric, concerte de muzică rock şi jazz, totul în cadrul celei de a doua ediţii a „Galelor Studenţeşti“.

CITIŢI ŞI

Artişti de pe trei continente la festivalul Jazz And More

„Invitaţia lansată de Casa de Cultură a Studenţilor cu ocazia Galelor Studenţeşti este o provocare la distracţie, socializare şi de ce nu la mişcare. Toţi cei care iubesc, muzica şi dansul în aer liber sunt sunt aşteptaţi la acest eveniment creat special pentru sibieni”, spune Cornel-Alin Macarie, director coordonator al Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu.

La eveniment participă Formaţia de Dans „M&M“, Compania de Dans „Microbis“, Ansamblul Folcloric „Ardealul“, Formaţia de jazz „Guilty Lemon“ şi binecunoscuta Formaţie de rock „RIFF“ care va încânta auzul publicului cu un concert extraordinar. 

De asemenea, va avea loc şi cea de-a doua ediţie a programului intitulat „Studenţi pe Podium“, în cadrul căruia vor fi premiaţi studenţii din Sibiu care s-au remarcat prin merite deosebite în diverse activităţi studenţeşti.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite