Gabi Szabo, Rică Răducanu şi Covaliu se joacă cu copiii în parcul Sub Arini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe parcursul întregii zilei, copiii vor participa la diferite competiţii sportive, alături de marii sportivi ai României.

CITIŢI ŞI:

VIDEO - Acţiune anti-tero şi intervenţie cu câini din elicopter în centrul Sibiului

Trei vieţi salvate prin moartea unei sibience de 60 de ani (EXCLUSIV FOTO)

VIDEO - Trei bărbaţi săltaţi la descinderile DIICOT din Sibiu

Evenimentul ce trebuia să aibă loc în urmă cu aproape 10 zile, în Parcul Sub Arini a fost reporgramat pentru mâine. Toate evenimentele programate se vor desfăşura în aceeaşi locaţie, Parcul Sub Arini, între orele 10:00 şi 20:00. Proiectul este realizat de asociaţia Sport pentru Viaţă, înfiinţată de campioana olimpică Gabriela Szabo, şi co-finanţat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu. „La Arenele de Joacă din 10 iunie vor participa aceiaşi campioni olimpici şi mondiali anunţaţi, care îi vor învăţa pe copii să facă sport: Gabriela Szabo (campioană mondială la atletism), Monica Roşu (campioană mondială la gimnastică), Diana Oprea (campioană mondială la fitness), Mihai Covaliu (campion olimpic la scrimă) şi Rică Răducanu (fost portar al FC Rapid)“, spune Diana Bucuroiu, purtător de cuvânt al evenimentului.

Evenimentul din 10 iunie va include numeroase activităţi sportive pentru părinţi şi copii, de la jocuri de baschet, volei, badminton, fotbal, mini-golf, popice, tenis de masă sau gimnastică, până la competiţii de de atletism sau escaladă pe panou. „Sperăm că vremea va ţine cu noi joi şi că le vom oferi copiilor încă o zi a lor în această lună”, a declarat Gabriela Szabo.
În cei patru ani de existenţă, ediţiile Arenelor de Joacă au adunat peste 40.000 de copii. Evenimentul face parte din campania socială Sport pentru Viaţă, iniţiată de Gabriela Szabo în 2006. Proiectul are ca public important copiii, dorind să se apropie de aceştia pentru a-i învăţa de mici ce importanţă are sportul pentru sănătate şi ce trebuie să facă pentru a avea grijă de corpul şi de mintea lor.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite