GALERIE FOTO Un taximetrist din Sibiu a dispărut în barajul de la Avrig

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Identitatea femeii nu a putut fi stabilită
Identitatea femeii nu a putut fi stabilită

Un bărbat de 35 de ani, angajat al unei firme de taximetrie din Sibiu, și-a găsit cel mai probabil sfârșitul în apele barajului de la Avrig, unde mersese la pescuit.

Bărbatul de 35 de ani a plecat la pescuit duminică, împreună cu un prieten. Și-au instalat undițele, apoi s-au retras fiecare în mașina lui, pentru că afară se răcorise. Prietenul său a ațipit, iar dimineața și-a dat seama că taximetristul nu era nicăieri. Alarmat, a sunat imediat la 112.

“Ne-am pus tot ce trebuie, momeala și după aceea ne-am băgat în masină că era timpul rău. Și am adormit, la un moment dat către dimineață m-am trezit și am ieșit afară, și am văzut că nu-i barca, m-am speriat și după aia am început să-l caut și în sus și în jos. M-am dus prima oară în stânga iar când am luat-o în dreapta am dat de barca care era la mal și am văzut ca era spartă, nu am putut să o trag sus că era plina cu apă”, a povestit prietenul taximetristului.



La fața locului au ajuns de urgență pompierii sibieni, însă căutările continuă, până la această oră trupul neînsuflețit al bărbatului nefiind găsit.

”Au început căutările de dimineață, întâmpinăm anumite greutăți datorită vântului puternic. Adâncimea apei este foarte mare, între 20- 22 de picioare, și încercăm să facem tot posibilul să-l găsim. Folosim și sonarul care ne ajută foarte mult pentru structura fundului barajului”, a spus plutonierul adjunct șef Dorin Matenciuc, din cadrul ISU Sibiu. 

Polițiștii au anunțat rudele bărbatului de posibila dispariție a taximetristului și așteaptă ca pompierii să-l găsescă pentru a putea demara propria anchetă. Cosmin Gheorghiu lucra ca și taximetrist de doar două luni și jumătate și își creștea, cu ajutorul foștilor socri, băiețelul de opt ani, după ce soția sa a murit. 


Taximetrist inecat in barajul de la Avrig
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite