GALERIE FOTO Șapte bărbați, suspectați de incendierea clubului Liquid, audiați de polițiștii sibieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toți cei șapte sunt din Arad și au vârste cuprinse între 25 și 45 de ani. După audieri, se va stabili dacă dintre ei vor fi reținuți și ulterior prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE: Unul dintre cei 7 suspecți, Sebastian Gheorghe Braiț, este agent de poliție în cadrul Penitenciarului Arad. Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, Eduard Magold, bărbatul lucrează de peste 5 ani la Penitenciarul Arad și nu a avut până acum abateri disciplinare.

Cei șapte au fost aduși astăzi la Poliția Municipiului Sibiu, pentru audieri. Până la această oră, reprezentanții IPJ nu au oferit date vizavi de modul în care se presupune că ar fi acționat incendiatorii de la Liquid.

Singurele date oferite de IPJ Sibiu au fost că șapte persoane suspecte, toate din Arad, cu vârste cuprinse între 25 și 45 de ani, au fost aduse la Poliția Sibiu pentru audieri.



”În următoarele ore, în urma cercetărilor efectuate, împreună cu procurorul de caz se va stabili câţi dintre suspecţi vor fi reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere şi ulterior, prezentaţi judecătoriei cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere”, arată IPJ Sibiu, într-un scurt comunicat de presă. 

În luna decembrie, unul din cele mai cunoscute cluburi din Sibiu, dar și restaurantul Dobrun, au ars într-un incendiu nimicitor, anchetatorii stabilind la momentul respectiv că focul a fost pus intenționat.

Suspecti Liquid
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite