GALERIE FOTO Revelion de poveste la Hotelul de Gheaţă – Vezi ce meniu vor avea turiștii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revelion la Ice Hotel
Revelion la Ice Hotel

Turiştii care petrec Revelionul la peste 2.500 de metri altitudine, la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac, vor avea parte de un adevărat festin în noaptea dintre ani. Se vor ospăta din farfurii de gheaţă, vor bea cu pahare de gheaţă, iar meniul este unul extrem de rafinat.

Turiştii se vor delecta cu somon afumat cu sos de muştar şi toast, supă cremă de morcov cu smântână şi crutoane, medalion de vită cu cremă de ardei verzi, varză de Bruxelles şi piure de cartofi cu rozmarin şi un desert surpriză.

Pentru vegetarieni, meniul include salată de paste cu legume, supă cremă de morcovi cu smântână și crutoane, gratin de cartofi cu roșii, nuci și rozmarin și un desert surpriză.

Meniul costă 250 de lei, şi de el se vor bucura turişti englezi, canadieni dar şi români. Din cele 10 camere ale hotelului 2 sunt ocupate de turiști români iar 8, de turiști străini.

Revelion la Ice Hotel

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

Cei care trec pragul hotelului de la Bâlea sunt încântaţi de ideea unei nopţi petrecute într-un pat de gheaţă. „Este excelent, este o senzaţie plăcută, este foarte confortabil, eu acum trei ani am mai dormit o noapte aici, şi recomand oricui, este foarte interesant ca experienţă. Într-adevăr dormi cu foarte multe haine pe tine, dar ca experienţă nu se compară”, a povestit Ramona Marcoceanu, o turistă din Bucureşti.

Venită pentru prima dată în România tocmai din Anglia, Kate Thomlondson spune că le va recomanda să vină la Bâlea şi prietenilor de acasă. „Îmi place foarte mult, e foarte diferit, nu am mai văzut aşa ceva, am fost mult prin Europa dar n-am mai văzut până acum un hotel de gheaţă, este prima dată. Cu siguranţă, le voi recomanda şi prietenilor mei să vină, şi m-ar tenta să stau şi peste noapte”, a spus Kate. 

Turiștii care nu îndrăznesc să doarmă toată noaptea pe un pat de gheață pot opta și pentru cealaltă variantă, de a lua doar cina la Ice Hotel, după care să doarmă în Cabana Bâlea. ”Avem și acele pachete, respectiv omul care nu vrea să stea toată noaptea la rece poate să beneficieze de un meniu la Ice Restaurant, care durează două ore, și doarme la cald, la cabană, sau invers, varianta este dormi la rece, mănânci la cald, asta este mănânci la rece și dormi la cald. Cea mai cerută variantă este dormi la rece, mănânci la cald”, spune Leopold Klingeis, administratorul hotelului de gheață.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite