GALERIE FOTO Povestea tinerei care a încercat să se sinucidă provocând un accident, pe DN 1, în judeţul Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca Popa, in ziua nuntii cu cel de-al doilea sot
Raluca Popa, in ziua nuntii cu cel de-al doilea sot

Apropiaţii Ralucăi sunt şocaţi de gestul ei, şi o descriu drept o tânără foarte norocoasă în plan material, dar extrem de ghinionistă în dragoste.

Apropiaţii Ralucăi, tânăra care a intrat cu maşina pe contrasens la Braşov, lovind frontal un alt autoturism, în încercarea de a-şi lua viaţa, sunt şocaţi de cele petrecute.

Oamenii spun că fata era sensibilă, veselă şi plină de viaţă, şi chiar dacă a avut o viaţă sentimentală plină de ghinioane nimeni nu şi-a imaginat că va recurge la un asemenea gest. Tânăra a fost singură la părinţi, crescută doar de mamă de la vârsta de 6 ani, când tatăl ei a murit.

Lucra ca şi contabilă, avea un apartament la mansarda unui bloc din cartierul sibian Vasile Aron, maşină personală şi, împreună cu mama, o casă de vacanţă în comuna natală a acesteia. Avea prieteni mulţi, se înţelegea bine cu colegii de serviciu, însă a fost cumplit de ghinionistă în dragoste.

VIDEO Accident sinucigaş pe DN1 între Ghimbav şi Codlea. În maşină s-a găsit un bilet de adio

La 19 ani, s-a căsătorit prima dată şi a plecat împreună cu proaspătul soţ în Spania. Nu a reuşit însă să se adapteze, iar mariajul s-a sfârşit rapid. A spus DA pentru a doua oară la 28 de ani, când a condus-o în faţa altarului un fost coleg de serviciu, cu care avea o relaţie de aproximativ doi ani de zile. După mai puţin de doi ani, şi cel de-al doilea mariaj s-a sfârşit.

 “Eu am căsătorit-o, eu am fost naşa de cununie. Este o persoană foarte sensibilă, a avut nişte depresii în dragoste. A divorţat destul de repede, după un an şi ceva si nu, nu a mai avut căderi să zic că ar lua pastile sau din astea dar a suferit foarte mult dupa ce a divorţat”, povesteşte Daniela Costea, naşa Ralucăi la cea de-a doua căsătorie.



Aceasta nu-şi poate explica gestul Ralucăi decât printr-o mare neîmplinire pe plan sentimental.

“Probabil s-o fi gândit că nimenea nu o înţelege, ea este o persoană foarte sensibilă şi probabil că nu şi-a găsit omul potrivit, a trecut de 30 de ani şi nu avea o relaţie, şi şi-a dorit foarte mult un copil. A suferit foarte mult după ce a divorţat şi şi-a dorit o relaţie serioasă dar nu a găsit omul potrivit, am încercat şi mama ei şi noi cei care am fost mai apropiaţi să îi spunem “Raluca, e bine să ştergi cu buretele ce a fost şi dacă mergi înainte o să gaseşti şi persoana potrivită”, mai povesteşte naşa tinerei.

Tânăra îşi făcuse după divorţ un nou prieten, care se pare că îi provocase o nouă dezamăgire. Pentru el, în maşină, a şi lăsat de altfel un bilet de adio. “Ştiam că e căsătorită, a stat un an, doi ani cu soţul, s-au despărţit, am mai văzut-o după cu un prieten”, a povestit Ioana Frântu, o vecină a tinerei.

Cei care o cunosc însă din copilărie pe Raluca, vecini de bloc cu mama ei, sunt şocaţi de cele petrecute.

 “Era o fiinţă sociabilă, veselă, comunicativă, chiar şi după ce s-a căsătorit şi venea pe aici nu s-a văzut niciodată că ar putea să facă aşa ceva. Venea şi cu soţul ei, e drept că în ultimul timp nu l-am mai văzut pe soţul ei dar ea venea şi mama sa mergea la ea cu mâncare gătită, erau foarte vesele, apropiate una de alta”, a povestit Ana Bărbos, vecină cu mama tinerei.

Tanara locuia la mansarda unui bloc din cartierul sibian Vasile Aron
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite