GALERIE FOTO Înviorare în pijamale în Piața Mare din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inviorare in pijamale in Piata Mare din Sibiu
Inviorare in pijamale in Piata Mare din Sibiu

Aproximativ 60 de persoane, elevi, studenți și tineri actori au luat parte la un moment inedit, duminică dimineața, în Piața Mare din Sibiu. Cu toții au făcut mișcare și s-au spălat pe dinți în fântâna arteziană, evenimentul fiind programat în cadrul maratonului teatral care a avut loc în acest week-end la Sibiu.

Participanții au ieșit în pijamale în Piața Mare dis de dimineață, și s-au spălat pe dinți în fântâna arteziană, urmând îndeaproape indicațiile unui medic stomatolog.

După aceea, au urmat o serie de exerciții, fizice, făcute într-o atmosferă de veselie generală.

”A fost revigorant, este prima dată când particip și voi participa și la anul, cu siguranță”, a spus Bianca Călușer, o participantă din Câmpia Turzii.



Ineditul moment a fost programat în cadrul maratonului teatral care a avut loc în acest week-end la Sibiu.

”Totul a fost foarte frumos, ne-am bucurat ca și anul trecut de multă lume, ne bucurăm că prinde la public. Înviorarea a fost bine primită, puțină mișcare și spălatul pe dinți, apa a fost rece dar numai bine ne-a făcut să ne trezim”, a spus Luana Voinea, o altă participantă.

Cea de-a doua ediţie a celor ”25 de ore de teatru non-stop” se desfășoară la Sibiu sub sloganul „Respiră. Teatru”. Printre cei care participă la maratonul teatral de la Sibiu se numără Horaţiu Mălăele şi Dan Puric.
 


Inviorare in pijamale in Piata Mare din Sibiu
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite