GALERIE FOTO Ea este fata care și-a pierdut viața în accidentul cumplit de la Rășinari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adriana Muntean avea 25 de ani, și lucra într-un club din Sibiu. Viața ei a fost curmată în mod înfiorător miercuri, la intrarea în localitatea Rășinari. Mașina condusă de prietenul ei, Sebastian Nicolae Sandu, a izbit un rest de pod iar fata a sfârșit cu o țeavă de metal înfiptă în cap.

Bărbatul de 27 de ani este acum cercetat de către polițiști pentru ucidere din culpă şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

În cursul zilei de marţi, bărbatul, aflat la volanul unui autoturism Audi A 6 s-a angajat într-o depăşire şi a intrat în coliziune cu un rest de pod, la intrarea în Răşinari dinspre Sibiu.



Priertena lui, în vârstă de 25 de ani, a avut parte de un sfârşit înfiorător, tânăra pierzându-şi viaţa după ce o bară metalică de la pod i s-a înfipt în cap.

Cercetat în dosarul Lenis

Numele lui Sebastian Nicolae Sandu, bărbatul aflat la volanul mașinii, apare în cel mai răsunător dosar de crimă organizată instrumentat în ultimii ani la Sibiu.

image
image

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Tânărul apare ca şi inculpat în dosarul în care membrii „grupării Lenis” sunt cercetaţi pentru „iniţiere, constituire de grup infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup”.

Click pe SIBIU.ADEVARUL.RO pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro sau sună-ne la 0369.809.113

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite