GALERIE FOTO Crima de la Cisnădie, provocată de o iubire interzisă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Gârlescu şi Horaţiu Stoica, iubitul ei, autorul omorului de la Cisnădie
Maria Gârlescu şi Horaţiu Stoica, iubitul ei, autorul omorului de la Cisnădie

Marian Gârlescu, bărbatul de 42 de ani din localitatea sibiană Cisnădie, a fost înjunnghiat de un tânăr de 17 ani pentru că se opunea iubirii dintre acesta şi fiica lui de doar 15 ani. Fata povesteşte că tânărul a fost violent şi cu ea, şi că atunci când se certau o ameninţa că, dacă se despart, îşi pune capăt zilelor.

O poveste de dragoste s-a sfârşit tragic în localitatea sibiană Cisnădie. Horaţiu Stoica, un adolescent de 17 ani şi iubita lui, Maria Gârlescu, de 15 ani, erau împreună de aproape un an de zile.

S-au cunoscut când fata era elevă la o şcoală generală iar el, la un liceu din oraş, şi de multe ori se refugiau în locuinţa pe care tânărul o împărţea doar cu bunica lui, părinţii fiind plecaţi în Spania. Fata recunoşate că tânărul a fost violent şi cu ea, iar când se certau spune că o ameninţa că-şi ia viaţa.



Dragostea lor însă nu a fost niciodată acceptată de familia fetei pe motiv că, susţine adolsecenta, iubitul ei ar fi consumat etnobotanice.

Luni după-amiaza, fata s-a refugiat din nou cu iubitul ei în casa acestuia. „Am fost acolo şi după aia m-a sunat tati şi m-a întrebat unde sunt, i-am spus că pe drum şi eram acolo şi a venit acolo şi nu ştiu ce s-a întâmplat, s-au certat în curte, nu ştiu ce a făcut el, eu n-am fost acolo, am fost mai departe”, rememorează adolescenta, îngrozită.

În timpul scandalului, tânărul a scos un cuţit pe care i l-a înfipt de trei ori bărbatului în abdomen. A fost dus imediat la spital şi operat de urgenţă, însă în noaptea de luni spre marţi inima lui a încetat să mai bată.

Strivită de durere, mama bărbatului nu se roagă decât ca agresorul să primească acum pedeapsa pe care o merită.

„Era un om săritor, muncea şi la servici şi particular. Nu ne-a spus băiatul meu nimic, că dacă ne spunea poate nu era mort în ziua de azi, şi cum, măcelărit ca pe un porc, dacă ştiam poate că îl ajutam. Criminalul cea mai rea pedeapsă să aibe, pe viaţă”, spune Maria Gârlescu, mama bărbatului ucis. 






Maria Gârlescu şi tatăl ei, Marian Gârlescu, bărbatul ucis la Cisnădie
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite