GALERIE FOTO Bebelușii s-au întrecut la Ziua Sugarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de ”pitici”, părinți și bunici au luat cu asalt duminică muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, unde s-a desfășurat cea de-a șasea ediție a Zilei Sugarului.

La fel ca și în anii trecuți, punctele de atracție au fost cross-ul bebe, concurs de mers de-a bușilea pentru bebeluși, și cross-ul bobocel, competiție în care au alergat micuții care au între 1 și 2 ani.

La 9 luni și jumătate, Ema Ioana Uzuneanu a fost vedeta cross-ului bebe, unde a trecut prima linia de sosire. Ema e la fel de activă și acasă, și promite să facă performanță atunci când va mai crește, mai ales că tatăl ei, Vasile Uzuneanu, a fost mai mulți ani vicecampion național la maraton.



La evenimentul devenit tradiție la Sibiu au fost aleși și miss și mister bebe și bobocel, iar părinții s-au întrecut în cadrul concursurilor dedicate, respectiv ”Mămica știe tot” și ”Tăticul priceput”.

Emilia Antohi a fost aleasă drept cea mai bine documentată mămică. Are un băiețel în vârstă de 1 an și 3 luni, e primul copil și spune că venirea acestuia pe lume le-a schimbat complet viața. ”Foarte multe activități le-am mai lăsat deoparte, încercăm să îmbinăm câte puțin din fiecare și să punem copilul pe primul plan”, spune Emilia.

Micuții și părinții lor au participat la ateliere și jocuri interactive, iar câștigătorii concursurilor au fost premiați de sponsorii evenimentului.




Ziua Sugarului
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite