GALERIE FOTO –VIDEO Asfalt în mai pe tronsonul de autostradă Sibiu-Orăștie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Nazare la Sibiu
Alexandru Nazare la Sibiu

Noul ministru al transporturilor, Alexandru Nazare, a inspectat astăzi șantierul autostrăzii la Sibiu iar constructorii i-au dat asigurări că, în cel mault două luni, se va turna asfalt pe un tronson de aproximativ 2 kilometri.

Constructorii au ridicat problema exproprierilor în pădurea de la Cristian, însă ministrul a dat asigurări că acolo situația va fi rezolvată cât mai repede.

”Se va rezolva în maxim două săptămâni, nu aveți o problemă acolo, vă asigur”, a spus ministrul, care a anunțat că se așteaptă ca, în cursul lunii mai, să se toarne deja asfalt.



”Sunt câțiva indicatori în privința acestor lucrări care îmi arată care este ritmul. Faptul că au reușit să cheltuiască avansul, adică în jur de 70 de milioane de euro, bani pe care i-am și trimis spre rambursare, dat fiind faptul că proiectul a fost aprobat de Comisia Europeană anul trecut, ne spune că acest proiect e în grafic.

De asemenea, au mai fost și alte cheltuieli care au fost trimise spre decontare, ăsta e un lucru foarte important pe care trebuie să-l facă toți constructorii autostrăzii de pe coridorul 4.

Faptul că au terminat în doar 4 luni arheologia și lucrările de deminare semnifică faptul că s-au mobilizat destul de bine.

În același timp mă aștept ca în mai să se toarne asfalt și sper să atacăm cât de curând porțiunea cu pădurea Cristianu”, a declarat Alexandru Nazare, la Sibiu

Alexandru Nazare la Sibiu
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite