Sibiu: Fum gros pe Corso. O pivniţă a luat foc GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Fum gros pe Corso. O pivniţă a luat foc GALERIE FOTO
Sibiu: Fum gros pe Corso. O pivniţă a luat foc GALERIE FOTO

La  şapte luni de la ultimul incendiu de pe principala arteră pietonală din Sibiu un alt incendiu are loc pe bulevardul Nicolae Bălcescu, de data aceasta nu la o mansardă ca data trecută ci peste drum, într-o pivniţă.

Agitaţie mare pe bulevardul Nicolae Bălcescu la orele amiezei. Autospeciale de stingerea incendiului, mulţi pompieri, poliţişti comunitari şi o mulţime de gură-cască. Motivul, imobilul de la numărul 19 din care ieşea fum gros. Incendiul s-a produs la puţin după ora 13 într-una din încăperile de la subsolul clădirii.

Din fericire fumul înecăcios nu a făcut victime, o singură femeie cu ceva ameţeli fiind dusă de SMURD la Spitalul Judeţean. Toţi locatarii au fost evacuaţi imediat de ofiţerii ISU Sibiu care au insistat atât ca oamenii din mulţime cât şi ca reprezentanţii presei să nu se apropie de curtea imobilului.

La mai bine de o oră de la sosirea la locul interevnţiei, pompierii nu au reuşit să localizeze focarul incendiului. „Dacă ajungeam la focar, în cinci minute era gata. Dar deocamdată udăm locul respectiv, facem paşi mici şi este destul de dificil. Incendiul este în pivniţă şi acolo s-a făcut deja foarte cald. Oricum, nu-i un incendiu deosebit“, a declarat un ofiţer ISU.

Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite