Sibiu: Trei oameni au murit într-un accident pe DN 1(UPDATE GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Trei oameni au murit într-un accident pe DN 1(UPDATE GALERIE FOTO)
Sibiu: Trei oameni au murit într-un accident pe DN 1(UPDATE GALERIE FOTO)

Cumplitul accident s-a petrecut în apropiere de localitatea sibiană Cristian, iar şoferul care a provocat tregedia rula cu 145 de kilometri la oră.

CITEŞTE ŞI:

 Weekend însângerat pe şoselele braşovene

Teribilism criminal: A murit la 17 ani conducând fără permis şi fără cască o motocicletă neînmatriculată
VIDEO Fiica unui fost poliţist a fost filmată în timp ce gonea cu 200 de km/h pe motocicletă
Două persoane au murit şi alte trei au fost rănite într-un accident petrecut între Păuliş şi Sâmbăteni
Un taximetrist şi-a pierdut viaţa, după ce a fost lovit în plin de un şofer care a adormit la volan (Galerie foto)
Poliţiştii extind cercetările în cazul motociclistului care a murit în condiţii suspecte

Trei tineri au murit pe loc în această dimineaţă, după ce autoturismul de teren în care se aflau a fost izbit în plin de un microbuz care transporta piese auto.

Şoferul BMW-ului, un tânăr de 27 de ani din Răşinari, se îndrepta dinspre Sebeş înspre Sibiu împreună cu doi veri de-ai săi, soţ şi soţie, în vârstă de 30, respectiv 24 de ani. Dins sens opus a venit un microbuz înmatriculat în Braşov, care a pierdut controlul volanului într-o curbă. În momentul impactului, acul vitezometrului acestuia a rămas blocat la 145 de kilometri  la oră.

 „ Pe fondul vitezei excesive, soferul microbuzului a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a intrat pe contrasens, lovind în plin BMW-ul care circula din sens opus. Poliţia Rutieră continuă însă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a condiţiilor în care s-a produs accidentul”, a declarat Luciana Balteş, purtător de cunvânt al IPJ Sibiu. Pompierii de la Descarcerare au avut nevoie de aproximativ jumătate de oră pentru a scoate victimele dintre fiarele contorsionate ale maşinii. Tinerii din BMW nu purtau centurile de siguranţă.

Şoferul microbuzului a scăpat


Şoferul microbuzului, în vârstă de 31 de ani,  a fost transportat de urgenţă la spital şi se află în afara oricărui pericol. „ Pacientul este stabil din punct de vedere hemodinamic şi respirator. Prezintă o luxaţie la nivelul articulaţiei radio-carpiene drepte, un trumatism cranio-cerebral acut închis şi plăgi profunde la nivelul gambelor bilaterale. Acesta va rămâne sub supraveghere medicală pe secţia Chirurgie I”, a precizat Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean Sibiu
Din cauza accidentului, traficul rutier în zonă s-a desfăşurat cu dificultate mai bine de o oră.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite