Funcţionar bancar din Sibiu, reţinut pentru înşelăciune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Un angajat al unei societăţi bancare din Sibiu a fost prins în flagrant de poliţşti în timp ce îi cerea bani unui sibian, în schimnul facilitării vânzării unor imobile aflate în executare silită.

Potrivit IPJ Sibiu, în data de 27.08.2012 un sibian a depus o plângere la poliţiue, acesta reclamând faptul că a fost indus în eroare de către un angajat al unei societăţi bancare care i-a promis că îi facilitează vânzarea unor imobile ce se află în diferite faze de executare silită contra unei sume de bani.

„Astfel, în data de 27.08.2012, ora 20.30, cu ocazia întâlnirii dintre partea vătămată şi funcţionarul bancar, acesta din urmă a fost prins în flagrant, în timp ce îî propunea clientului său facilitarea vânzării imobilelor aflate în faza de executare silită contra unei sume de bani.  

Funcţionarul bancar a fost identificat, în persoana numitului B.I., în vârstă de 31 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, angajat al unei societăţi bancare, în funcţia de Consilier Credite. 

Cu ocazia percheziţiei corporale efectuate asupra funcţionarului bancar, au fost identificate acte, documente, înscrisuri şi carduri bancare  care au legatură cu diferite societăţi bancare.

În urma verificărilor efectuate s-a constat faptul că B.I. a solicitat sume de bani şi altor persoane pentru a facilita vânzarea  unor imobile ce se aflau  în diferite faze de executare silită”, spune Anca Bloanca, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Funcţionarul bancar a fost reţinut, fiind cercetat pentru înşelăciune.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite