Fratele locotenentului protestatar a ieșit la mitingul de la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Alexandru spune că nu este prima seară când iese la proteste, și că va face acest lucru și de acum înainte. Tânărul spune că gestul fratelui său l-a surprins, dar se bucură și îi va fi alături, indiferent ce se va întâmpla.

Mihai Alexandru are 25 de ani, și miercuri seara a ieșit, îmbrăcat în steag tricolor, la manifestările de protest de la Sibiu.

”Am ieșit în semn de solidaritate pentru fratele meu, am văzut mesajele pe pagina de Facebook. Am mai fost de două ori, înainte să apară fratele meu. M-a surprins foarte tare gestul pe care l-a făcut, dar în același timp ne bucurăm că a fost cineva care a ieșit în față”, a spus tânărul.

Acesta spune că îi cunoștea nemulțumirile fratelui său, însă nu s-a gândit nicio clipă că acesta va ieși printre protestatari.

”Nu m-am gândit nicio clipă la lucrul ăsta, chiar am fost surprins total. Știam nemulțumirile lui, dar niciodată nu ne-a spus intențiile lui, tocmai pentru a ne proteja într-un fel, ne spunea că cu cât știm mai puțin cu atât e mai bine pentru noi”, a adăugat tânărul.

Acesta spune că a vorbit cu fratele lui, și acum așteaptă cu toții să vadă ce se va întâmpla.

” Am vorbit cu fratele meu, nu mi-a dat amănunte, mi-a zis doar să stau liniștit că este foarte bine, atât. I-a mai trecut, i-a fost foarte greu la început, impactul a fost foarte mare, acum așteptăm să vedem ce se întâmplă.

De mic a visat la o carieră militară, este un om foarte responsabil și cred că din moment ce și-a asumat această responsabilitate va merge mai departe, oricare ar fi decizia cafre se va lua împotriva lui”, a mai spus Mihai Alexandru.

Acesta spune că va mai ieși și în zilele următoare la proteste, pentru că are la rândul său foarte multe nemulțumiri. ”Multe lucruri nu merg în țara asta, cred că nu există un singur motiv care te nemulțumește, sunt foarte multe”, a adăugat fratele locotenentului Gheorghe Alexandru.

În ceea ce-i privește pe părinții celor doi, tânărul spune că foarte afectată este mama lor. ”Mama este deocamdată foarte afectată, tata e mai liniștit dar nu mi-au zis absolut nimic”. 



Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite