Fratele copilului găsit mort la Aţel, adus în Centrul de Minori de la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copilul este căutat de autorități și localnici
Copilul este căutat de autorități și localnici

Direcţia Judeţeană de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sibiu a decis să ia pe fratele micuţului Alexandru Szabo din custodia părinţilor şi să îl aducă într-un centru din Sibiu.

CITIŢI ŞI:

Protecţia Copilului face anchetă la Aţel - familia poate rămâne şi fără al doilea copil

VEZI AICI CE SPUNE MAMA MICUȚULUI DESPRE CELE ÎNTÂMPLATE

VEZI AICI CE SPUNE TATĂL COPILULUI DESPRE CE S-A ÎNTÂMPLAT

VEZI AICI CE A POVESTIT MĂTUȘA BĂIATULUI

„S-a instituit măsura plasamentului în regim de urgenţă a acestuia. Copilul va fi adus în centrul de primire minori din municipiul Sibiu”, spun surse oficiale din cadrul Direcţiei Judeţene de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Aceleaşi surse spun că mama lui I.K., a făcut cerere pentru ca acesta să fie instituţionalizat.
Reminitim că familia Szabo a mai rămas odată fără copii, la sfârşitul lunii mai 2009, atunci când primăria din Aţel a sesizat Protecţia Copilului, acuzându-i pe cei doi de neglijenţă. Pe bază de ordonanţă preşedinţială, Alexandru Szabo şi fratele lui de 13 ani au fost luaţi şi duşi în Centrul de Primirire Minori în regim de urgenţă. La expirarea celor 30 de zile în care au putut sta acolo, potrivit legii, juriştii de la Protecţia Copilului au cerut în instanţă ca micuţii să fie instituţionalizaţi permanent, într-un centru de plasament. Atunci însă, instanţa de judecată a decis că cel mai bine pentru cei doi copii este să rămână în familia naturală.  Este vorba despre aceeaşi părinţi care, duminică seara, au băut împreună şi au constatat abia a doua zi că băiatul cel mic a dispărut fără urmă. Copilul a fost găsit mort luni seară, la două zile de la anunţul dispariţiei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite