Fostul solist Judas Priest cântă mâine seară la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai cunoscuţi rock-eri din lume ajunge mâine la Sibiu pentru un concert cu adevărat deosebit. Tim Owens, cunoscut în rândul fanilor ca The Ripper, a fost ani la rând solistul vocal al trupelor Judas Priest şi Iced Earth, dar a colaborat şi cu Yngwie Malmsteen, unul dintre cei mai mari chitarişti ai lumii.

CITEŞTE ŞI:

E sigur: Sonata Arctica concertează în august la Sibiu, în Piaţa Mare

Tim Owens va concerta la Sibiu în Oldies Pub în data de 17 februarie, în deschiderea lui pe scenă fiind programată să urce trupa ungară de havy metal Tirana Rockers.

Tim Owens se află în prezent într-un turneu prin Europa. După concertul de la Sibiu el urmează să plece spre Odorheiul Secuiesc, unde are programat un al doilea recital în ţara noastră. Un bilet la concert va costa 45 lei până în ziua evenimentului sau 55 lei, la intrarea în locaţie.

Biletele cu reducere se pot rezerva doar prin e-mail la adresa transilvaniarocksociety@yahoo.com. E-mailul trebuie sa contina: Nume,Prenume, serie şi număr de buletin. Reducerea se va acorda la intrare doar prin prezentarea buletinului. Evenimentul este prezentat de Transilvania Rock Society si Oldies Pub.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite