Fostul prefect Răcuciu, la bilanţ: Reperele „se găseşte” iar newsletter-ul „este dispus” pe site

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă
Foto: arhivă

Horaţiu Răcuciu, prefect al Sibiului din decembrie 2010 şi până ieri, şi-a prezentat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, bilanţul, prilej cu care şi-a anunţat şi candidatura la primăria oraşului Sălişte. În cadrul prezentării, fostul prefect a făcut şi unele greşeli de exprimare.

Prefectul a vrut să scoată în evidenţă faptul că a apelat şi la alte modalităţi de comunicare decât cele clasice, dând exemplul newsletter-ului, despre care a spus însă că este „dispus” pe site-ul insituţiei.

De asemenea, Răcuciu a spus că a reconfigurat şi site-ul instituţiei, pe care „se găseşte repere” din activitatea prefectului. 

„Legat de alte modalităţi de comunicare, am considerat oportun şi am redactat un newsletter care are două ediţii, care este dispus pe site-ul instituţiei, unde sunt prezentate aspecte din activitatea instituţiei, cât şi din activitatea instituţiilor publice deconcentrate, am reconfigurat şi am updatat site-ul instituţiei, site pe care se găseşte şi repere din activitatea prefectului , avem şi un cont de facebook tot al instituţiei, unde sunt peste 800 de prieteni, un cont de youtube unde sunt peste 1.000 de vizualizări”, a declarat Răcuciu.

Horaţiu Răcuciu a fost prefect al judeţului Sibiu din 2010 şi până miercuri, şi a terminat, potrivit CV-ului, Facultatea de Drept Româno-Germană Sibiu.

A fost consilier local la Sălişte şi secretar al oraşului, consilier juridic la Prefectura Sibiu, administrator public la Miercurea Sibiului, iar din septembrie 2009 până în martie 2010 a fost director al Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci.

Răcuciu a părăsit postul de prefect, la cerere, pentreu a se înscrie în cursa pentru primăria oraşului Sălişte. 


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite