Foştii colegi ai băiatului călcat de TIR pe trecerea de pietoni au depus flori la locul accidentului GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foştii colegi ai băiatului au depus flori la locul accidentului
Foştii colegi ai băiatului au depus flori la locul accidentului

Depunerea de flori a avut loc în cadrul unei acţiuni a Poliţiei Rutiere şi a Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, în cadrul evenimentelor desfăşurate cu ocazia “Săptămânii prevenirii criminalităţii”.

CITIŢI ŞI:

Copilul strivit de TIR va fi înmormântat astăzi

VIDEO – Imaginile surprinse cu copilul în timp ce era strivit de un TIR la Sibiu. Răzvan visa o carieră în televiziune (GALERIE FOTO)

VIDEO - Răzvan, copilul strivit ieri de un TIR, visa o carieră în televiziune

Copilul strivit de TIR făcea înot de performanţă

14 foşti colegi ai lui Răzvan Gancea, băiatul de 10 ani care şi-a pierdut viaţa în urma unui tragic accident, au venit vineri, 30 septembrie, la locul unde a avut loc accidentul pentru a depune flori în memoria colegului lor. Cu lacrimi în ochi, copii şi-au amintit de colegul lor. Aceştia au realizat un cerc din florile aduse, la câţiva metri de locul accientului, în apropierea autogării Turnişor din oraş. Au fost prezenţi şi părinţii şi rude ale băiatului, prieteni care-i regretă plecarea.

Copiii au împărţit apoi pliante trecătorilor privind acordarea de prioritate pietonilor, iar sirenele poliţiei au sunat timp de câteva secunde în memoria băiatului.
Pe panourile electrice din zonă au fost proiectate, pe parcursul acţiunii, fotografii ale lui Răzvan.

“Acţiunea de astăzi se subscrie activităţilor de prevenire a accidentelor rutiere în cadul manifestării Săptămâna de prevenire a criminalităţii. Prin acţiunea noastră de astăzi am dorit să sensibilizăm, pe fondul producerii unui accident rutier în care şi-a pierdut viaţa un copil, participanţii la trafic şi conducătorii auto să fie mai atenţi în dreptul trecerilor de pietoni, în dreptul unităţilor de învăţământ şi oriunde acolo unde traficul pietonal este mai intens”, a declarat inspectorul de poliţie Christian Stanciu.

Flori pentru băiatul lovit mortal de TIR

Click pe poze pentru galerie foto

Băiatul de 10 ani a murit în luna iunie, în urma unui accident rutier. Acesta traversa strada, în apropiere de McDonald's, pe trecerea de pietono, cu bicicleta, când a fost lovit de un TIR înmatriculat în judeţul Olt.

Şoferul TIR-ului a declarat atunci că nu a văzut băiatul în timp ce traversa şi l-a lovit.

„M-am asigurat din partea stângă, n-am văzut nimic, au strigat oamenii după mine că l-am omorât. Nu am văzut semaforul roşu, nu am văzut nici bicicletă, nici copil, nimic”, a povestit Dumitru Costache, şoferul TIR-ului, la scurt timp după producerea accidentului.

image
image
image

Click pe poze pentru galerie foto de la cumplitul accident

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite