Revine forumul "Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu în dialog cu piaţa muncii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul ajuns la a patra ediţie se va desfăşura în Aula Avram Iancu (Facultatea de Litere şi Arte), în ziua de 9 noiembrie 2011, începând cu ora 10.00. Acest forum anual urmăreşte să promoveze comunicarea şi cooperarea mediului academic cu întreprinderile din regiune.

CITIŢI ŞI:

Peste 130 de firme au fost declarate “buni platnici” la bugetul general consolidat al statului

Festival Mall bate pasul pe loc, Shopping City Sibiu se dezvoltă

Catedra UNESCO a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu împreună cu UNESCO.CEPES, Departamentul de Orientare în Carieră a Studenţilor, Facultatea de Litere şi Arte şi Lectoratul francez din cadrul Facultăţii de Litere şi Arte vă invită cordial să participaţi la cea de a patra ediţie a FORUMULUI – UNIVERSITATEA „LUCIAN BLAGA” DIN SIBIU ÎN DIALOG CU PIAŢA MUNCII, care se va desfăşura în Aula Avram Iancu (Facultatea de Litere şi Arte), în ziua de 9 noiembrie 2011, începând cu ora 10.00.

Acest forum anual urmăreşte să promoveze comunicarea şi cooperarea mediului academic cu întreprinderile din regiune, adaptarea ofertei educaţionale la realităţile de pe piaţa muncii şi stabilirea de legături strânse şi durabile între Universitate şi mediul economic.

Ediţia din acest an este centrată pe tema „Rolul formării iniţiale şi continue în dezvoltarea competenţelor profesionale” şi cuprinde prelegeri susţinute de experţi ai pieţei forţei de muncă din Sibiu, mese rotunde, work-shop-uri pentru studenţi, standuri ale firmelor participante, oferte de joburi şi prezentări de proiecte.

Toate acestea vor facilita comunicarea şi schimbul de oferte şi idei, ce vor constitui baza discuţiilor ulterioare între studenţi, firme şi Universitate, în scopul unei dezvoltări instituţionale durabile, eficientizării, ameliorării dialogului şi conlucrării dintre parteneri.

Participarea tuturor studenţilor şi absolvenţilor la eveniment este esenţială pentru relevanţa şi reuşita lui. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite