Proiectul "Mediaşul - oraş al florilor" a început cu flori furate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria municipiului Mediaş şi-a propus să înfiinţeze o asociaţie în cadrul căreia să colaboreze cu cetăţenii oraşului pentru împânzirea cu flori a străzilor.

CITEŞTE ŞI:

Încă un camion! Mediaşul a trimis sinistraţilor din Moldova aproape 50 de tone de ajutoare

Peste 20.000 de flori vor fi plantate în municipiul Mediaş

„Anul viitor ne propunem să formăm o echipă între municipalitate şi cetăţeni pentru a transforma oraşul într-unul al florilor”, a declarat viceprimarul Floarea Taropa. Aceasta a lansat şi o invitaţie către medieşenii care au răsaduri de flori şi care vor să de doneze municipalităţii", declarat Floarea Taropa, viceprimarul Mediaşului în urmă cu câteva săptămâni.

Ieri, primăria a făcut apel la cetăţeni, după ce florile au început să dispară. "În ultima perioada au fost furate de pe domeniul public 14 ghivece cu muscate curgatoare de pe stâlpii de iluminat din zona Vitrometan, pe sos Sibiului precum si glisierele metalice care asigura protectia între carosabil si calea ferata din zona Târgul porcilor. De asemenea a fost distrus un panou publicitar de pe sos. Sibiului. MedieSenii care surpirnd astfel de acte de vandalism sunt rugati sa anunte agentii Politiei Comunitare la numarul de telefon 0269 803 863", a transmis primăria Mediaş.

"Lansez încă de pe acum o provocare către medieşenii care deţin terenuri şi căroa le plac florile, că dacă îşi produc răsaduri de flori pentru necesarul propriu să o facă în cantităţi mai mari pentru a veni în sprijinul nostru cu surplusul de răsaduri", a mai spus Floarea Taropa.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite