Fiți atenți cui deschideți ușa, altfel puteți rămâne fără bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O sibiancă a lăsat în casă doi necunoscuți, care s-au oferit să-i facă ordine și să-i repare scocurile în schimbul unei mici sume de bani. După ce au făcut curat, au plecat cu tot cu economiile femeii.

CITEŞTE ŞI:

O femeie a fost prinsă furând alimente din magazinul Billa de pe Victoriei

Lipsită de ajutor în treburile gospodăreşti, femeia a acceptat oferta celor doi, fără să conştientizeze la ce riscuri se expune. După ce au făcut curat, cei doi s-au făcut nevăzuți cu tot cu economiile acesteia.

Pentru a evita asemenea situaţii, poliţiştii vă recomandă să nu permiteţi accesul persoanelor străine în curtea sau locuinţa dumneavoastră, indiferent de motivul invocat.      

În cazul în care persoane necunoscute îşi declină calitatea de angajaţi ai unor societăţi comerciale care prestează servicii publice şi vă cer permisiunea de a face verificări la diverse instalaţii, solicitaţi-le întotdeauna actele de identitate pe care să le confruntaţi cu legitimaţiile de serviciu, vizate pe anul în curs.

”În limita posibilităţilor, montaţi un interfon la poarta de acces în curtea casei sau la intrarea în scara blocului pentru a nu intra în contact direct cu persoane necunoscute. Dacă locuiţi la curte nu trebuie să vă lipsiţi de prietenul cel mai bun al omului, un câine, care vă poate păzi curtea de intruşi”, spun polițiștii de la Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității.        

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite