Filiala Sibiu a Uniunii Arhitecţilor din România prinde iarăşi viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ani de zile de pauză, Filiala Sibiu a Uniunii Arhitecţilor prinde viaţă din nou săptămâna aceasta. Sâmbătă toţi arhitecţii sibieni se întrunesc la Hotel Ramada pentru a stabili noua organizaţie şi liderii ei.

CITEŞTE ŞI:

Ce poate împiedica Sibiul să intre în patrimoniul UNESCO

„Activitatea filialei nu se va rezuma numai la ajutoarele sociale, excursii de studii şi socializare, la îndemnizaţile date pensionarilor şi la colectarea cotizaţiilor, ci va avea ca scop ÎN PRIMUL RÂND realizarea de acţiuni culturale finanţate din Timbrul de Arhitectură, în care să fie angrenaţi şi tinerii arhitecţi ai Sibiului”, spune Mircea Ţibuleac, preşedintele comitetului de iniţiativă a noii organizaţii.

Toţi arhitecţii din Sibiu sunt invitaţi să se înscrie în Filiala Judeţeană U.A.R SIBIU.

Tot ce trebuie să facă este să depună un dosar la sediul provizoriu al Filialei Str. Nicolae Iorga nr.70, bl.24, ap.1 (la firma AXIS GRUP SRL) cu următoarele docu-mente:CV,portofoliu de lucrări illustrate, copie diplomă arhitect (NU CONDUCTOR ARHITECT!), copie act identitate, două recomandări de la doi arhitecţi care au cel puţin 10 ani vechime în U.A.R, două fotografii tip legitimaţie. Dacă dosarul se aprobă trebuie să se plătească 50 lei taxa de înscriere + cotizaţia pe anul în curs (250 lei). Pentru mai multe detalii, cei interesaţi pot să sune la secretariatul U.A.R SIBIU, tel.:0369.452.902, sau să trimită un e-mail la adresa: filiala@uarsibiu.ro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite