Filatelişti din întreaga ţară s-au întâlnit la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aceştia au sărbătorit împlinirea a 80 de ani de la prima expoziţie sibiană de filatelie. Cu această ocazie, a fost inaugurată expoziţia filatelică interjudeţeană „80 de ani de la prima expoziţie sibiană de filatelie“.

CITIŢI ŞI

Expoziţie unică semnată Theodor Pallady la Muzeul Brukenthal din Sibiu

Expoziţia de la Sibiu va fi deschisă publicului amator până în data de 5 septembrie. „Acum 80 de ani o manifestare similară, ce a avut loc la Palatul Bruckenthal Sibiu, a generat un eveniment filatelic bine primit de marele public – nu numai de cel din Sibiu, ci şi de publicul din alte oraşe ale ţării.

Dincolo de actul cu certă valoare culturala, expoziţia inaugurată sâmbătă, 28 august, ora 12,30 la Palatul Bruckenthal Sibiu, stabileşte un arc peste timp, prin care evocă acel important eveniment al istoriei filateliei din România, în aceeaşi locaţie în care a avut loc evenimentul de acum 80 de ani“, au spus organizatorii expoziţiei.

Evenimentul oferă publicului larg colecţii filatelice valoroase, multe grupate tematic, însă expoziţia depăşeşte cadrul strict filatelic, oferind un “regal” atât cunoscătorilor, cât şi celor mai puţin iniţiaţi, deoarece cuprinde  şi exponate din domenii conexe. Exponatele au o valoare rar întâlnită, unele datând din anii 1700.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite