Femeia găsită moartă în pădurea Dumbrava a fost identificată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii au stabilit că femeia avea 42 de ani, iar familia ei îi anunţase dispariţia în urmă cu aproximativ o lună.

Citiţi şi:

VIDEO - Femeie moartă de o lună,găsită în pădurea de lângă Hilton (GALERIE FOTO)

Bărbat de 80 de ani,găsit mort în casă,la Mediaş

Poliţiştii spun că, până acum, în cazul femeii nu sunt suspiciuni de omor.

„În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu a fost stabilită identitatea victimei – A.M, în vârstă de 42 de ani, domiciliată în municipiul Sibiu. Femeia la data de 29 martie a.c., a fost declarată ca dispărută de la domiciliu de către soţul acesteia. Identitatea acesteia a fost confirmată de familie.

În ceea ce priveşte împrejurările în care a survenit decesul, cercetările continuă, până în prezent nu există suspciuni de omor”, precizează Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Cadavrul femeii a fost găsit joi, 21aprilie, în pădurea Dumbrava, de către un grup de salvamontiști care făceau în zonă un concurs de orientare turistică. Aceștia au alertat autoritățile, iar la fața locului au ajuns polițiști, criminaliști și echipaje de la SPIR.


Pe corpul neînsufleți oamenii legii au găsit arsuri, iar lângă el, un bidon cu benzină. Anchetatorii nu exclud ipoteza unei sinucideri.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite