Femeia care a căzut ieri de la etajul 2 a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia a intrat în stop cardio respirator şi în ciuda eforturilor medicilor nu a mai putut fi salvată. Ea a ajuns ieri în comă la spital după ce a căzut de pe balcon, de la etajul 2 al unui bloc de pe Aleea Haiducului.

Citiiți și: 

Femeie din Agnita găsită moartă în fântână

Medicii au fost de la început rezervaţi în privinţa şanselor ei de supravieţuire. Din păcate, în ciuda eforturilor lor, femeia şi-a dat astăzi ultima suflare. "În ciuda eforturilor făcute de medici, femeia în vârstă de 61 de ani, aflată de ieri în stare critică pe ATI, a decedat în urmă cu puţin timp. Pacienta a intrat în stop cardio-respirator, medicii au incercat sa o resusciteze, din păcate nu s-a mai putut face nimic", spune Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.


Femeia care a căzut ieri după-amiază de la etajul 2 al unui bloc de pe Aleea Haiducului avea problemde grave de sănătate. Potrivit anchetatorilor ajunși la fața locului, aceasta suferea de o boală incurabilă și ar fi avut stări de despresie în ultima perioadă.

Vecinii femeii au fost șocați de cele petrecute. ”Am sărit gardul, am mișcat-o puțin, și a mișcat puțin mâna. Am pus mâna pe telefon și am sunat la 112”, a povestit Ioan Muntean (foto), un vecin al femeii.


Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite