Femeia care a căzut de la etajul 2 este în comă. Medicii spun că șansele de supraviețuire sunt mici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia a făcut un stop cardio respirator la spital, a fost resuscitată și în prezent este internată la Terapie Intensivă. 

Citiiți și: 

Femeie din Agnita găsită moartă în fântână

Femeia care a căzut în această după-amiază de la etajul 2 al unui bloc de pe Aleea Haiducului avea problemde grave de sănătate. Potrivit anchetatorilor ajunși la fața locului, femeia suferea de o boală incurabilă și ar fi avut stări de despresie în ultima perioadă. 

Vecinii femeii sunt șocați de cele petrecute. ”Am sărit gardul, am mișcat-o puțin, și a mișcat puțin mâna. Am pus mâna pe telefon și am sunat la 112”, a povestit Ioan Muntean (foto), un vecin al femeii. 

Femeia a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată de urgență la spital, însă medicii sunt extrem de rezervați în privința șanselor ei de supraviețuire. ”Pacienta are un traumatism cranio cerebral grav și o fractură de coloană cervicală”, spune Raluca Pușcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. Femeia a făcut un stop cardio respirator la spital, a fost resuscitată și în prezent este în comă, fiind internată la Terapie Intensivă. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite