Fata care a căzut de la etajul 4 a fost transportată de urgenţă la Cluj, pentru a fi operată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Onomastică de coşmar pentru Maria Petri, în vârstă de 19 ani. Tânăra riscă să rămână paralizată după ce ieri a căzut de la etajul IV al unui bloc din Sibiu, încercând să scape din apartamentul fostului iubit.

CITIŢI ŞI

Tentativă de sinucidere eşuată pe unul din cele mai circulate bulevarde din Sibiu

Un sibian, complet dezbrăcat, a vrut să se arunce de pe un bloc, la Sibiu

Din primele cercetări ale poliţiştilor, se pare că tânăra a intrat în locuinţă cu o cheie de rezervă, pe care o avea de la cel cu care avusese o relaţie. Găsind-o pe fată în casă, Radu Drăgoi a încuiat-o şi nu ar fi vrut să o mai lase să plece. Disperată, aceasta a ieşit pe balcon, încercând să treacă pe terasa vecină, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut.

Maria Petri a fost transportată de urgenţă la spitalul din Sibiu, după care a fost transferată la Cluj, unde urmează să fie operată. „Tânăra prezintă o fractură de coloană lombară, cu risc de afectare a măduvei, pentru care este nevoie de o intervenţie chirurgicală. precum şi o fractură de gleznă“, ne-a spus dr. Constantin Roşca, medic sef UPU Sibiu.

Anunţaţi de nenorocire, părinţii fetei au ajuns într-un suflet la spital. Aceştia spun Maria nu le-a povestit niciodată despre iubitul său. „Nu ştim nimic, nu ştim cum s-a întâmplat. Nu îl cunoaştem pe acest bărbat, fata nu ne-a povestit niciodată despre el sau despre relaţia lor“, ne-a spus, cu lacrimi în ochi, mama fetei.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite