Fără camere video la BAC-ul restanţierilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şi cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat din judeţul Sibiu se va desfăşura, cel mai probabil, fără ca elevii să fie monitorizaţi cu ajutorul camerelor de luat vederi.

Citiţi şi:

Aproape 2.000 de înscrişi la BAC-ul restanţierilor

BACALAUREAT 2011 - 53,8 la sută promovabilitate la Sibiu, înainte de contestaţii

„Deocamdată nu avem camere video”, spune Constantin Gorun, inspector şcolar general. Potrivit acestuia, şi examenul de titularizare a fost supravegheat cu camere video împrumutate, de la Prefectura Sibiu.

Cei 1.850 de elevi înscrişi vor susţine probele în cinci centre de examinare, trei în municipiul Sibiu şi două în Mediaş. În Sibiu, cele trei centre vor fi la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr”, Colegiul Tehnic Energetic şi Colegiul Tehnic „Independenţa”, iar în Mediaş candidaţii vor fi examinaţi la Şcoala Naţională de Gaz şi Grupul Şcolar „Automecanica”.

Lucrările vor fi corectate în două centre de evaluare, care vor funcţiona la Colegiul Tehnic Textil şi Colegiul Agricol „D.P.Barcianu”, ambele în municipiul Sibiu.

BAC-ul restanţierilor debutează în 22 şi 23 august cu proba orală la limba română, iar ultima probă scrisă este programată pe 2 septembrie. Primele rezultate vor fi afişate pe 4 septembrie iar cele finale, după soluţionarea contestaţiilor, se vor afişa pe 7 septembrie.  

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite