Fanii Voinţei Sibiu montează ca voluntari scaunele pe stadionul Municipal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii echipei Voinţa pun de zor scaunele ca să dea o mână de ajutor Primăriei şi clubului sibian. Peste 3.000 de scaune vor să pună pe arenă suporterii care au răspuns pozitiv apelului făcut pe pagina oficială de facebook a echipei.

CITIŢI ŞI:

25 de lei biletul la Voinţa Sibiu – Steaua

Abonamente de 1.500 de lei la Voinţa Sibiu pentru liga 1

Voinţa debutează în liga 1 pe 23 iulie la ora 17.00 cu Steaua. Gazul joacă în 25 la Braşov


Faptul că la primul meci oficial al unei echipe sibiene în liga 1 după 15 ani de absenţă ar putea să asiste numai 5.800 de spectatori nu a căzut bine nici oficialilor clubului Voinţa Sibiu şi nici suporterilor.Setea de fotbal din urbea de pe Cibin este atât de mare încât fanii acestui sport fac sacrifii care probabil în alte locuri din ţară nu ar fi posibile decât contra cost.

„Aşteptăm sugestii şi de la Voinţa legat de montarea scaunelor” a spus primarul Iohannis. „Nu ştim dacă vom reuşi să montăm fizic foarte multe scaune” a transmis preşedintele finanţator al Voinţei, Ioan Hămbăşan. Un anunţ pe Facebook, câteva telefoane şi suporteri ai Voinţei s-au prezentat ieri la amiază pe stadion. Oamenii s-au pus pe treabă şi au montat 500 de scaune pe care primăria le avea la dispoziţie dintr-un lot mai vechi.

Citeşte întreaga poveste şi ce spun fanii, marţi dimineaţă în Adevărul Local Transilvania - Sibiu

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite