Familia tinerei ucisă cu 25 de lovituri de cuţit, a primit sms-uri de ameninţare de la criminal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Fliter şi-a măcelărit fosta iubita cu un cuţit de bucătărie, în faţa blocului. Cătălina Popescu de 25 de ani, a fost ucisă cu cu 25 de lovituri de cuţit.

VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA TERIBILA CRIMĂ

CITIŢI ŞI:

O tânără din Sibiu a fost ucisă de iubit cu 25 de lovituri de cuţit (FOTOGALERIE)

O sibiancă a vrut să se arunce de la etajul zece

VIDEO - Un sibian complet dezbrăcat, a vrut să se arunce de pe un bloc

Cătălina Popescu, femeia care a fost ucisă în noaptea de joi spre vineri, cu bestialitate de către Daniel Fliter, cu care a avut o relaţie de aproape două săptămâni, a murit după o oră şi jumătate de încercări disperate ale medicilor de la Spitalul Judeţean din municipiul Sibiu.

image

Povestea celor doi tineri a început, spun apropiaţii, chiar înainte de Crăciun. Au petrecut sărbătorile împreună, la fel şi noaptea dintre ani.

image

Nimeni nu s-a gândit atunci ce urma să se întâmple. „S-au înţeles destul de bine, s-au mutat împreună, cumpărasem mobilă“, povesteşte îndurerat şi cu ochii plini de lacrimi, tatăl  fetei, Valerică Crâşmariu. Aveau planuri mari, cu alte cuvinte, dar lucrurile nu au evoluat aşa cum se aşteptau toţi. Cei doi au locuit efectiv împreună câteva zile doar, iar apoi fata s-a întors acasă.

image

Nimănui nu i-a povestit de ce nu s-au mai înţeles, dar probabil că micuţul de 5 ani, Gabriel, pe care Cătălina în avea dintr-o altă căsătorie eşuată, ar fi fost unul dintre impedimente. S-au despărţit, aşadar, imediat după anul nou , dar o dată cu ruperea relaţiei au început şi ameninţările.

CITEŞTE AICI TOT FIRUL EVENEIMENTELOR ÎN CAZUL CRIMEI DIN BROSCĂRIE

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite