Fals intermediar de locuri de muncă arestat azi în Sibiu pentru trafic de influenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii Serviciului Investigarea Fraudelor Sibiu, l-au reţinut în cursul acestei zile pe N.V., în vârstă de 27 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de influenţă.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO - Preotul Unitarian din Mediaş le-a tăiat gâtul cu cuţitul copiilor săi de 5 şi 7 ani

O tânără din Sibiu a fost ucisă de iubit cu 25 de lovituri de cuţit

Ucigaşul tinerei din Cisnădie, găsit spânzurat în Germania

"În fapt, N.V. a pretins şi primit de la un număr de 4 persoane sume de bani, cuprinse între 250-300 euro, pentru a le facilita obţinerea de contracte de muncă în Belgia. Bărbatul pretindea faptul că, prin intermediul unor cunoştinţe pe care le are la nivelul conducerii unor firme de specialitate de Sibiu, le poate facilita obţinerea acestor contracte", explică Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

De asemenea, în schimbul sumei de 121 de lei, N.V. pretindea obţinerea certificatelor medicale necesare, prin intermediul unor cunoştinţe deţinute la nivelul unei clinici medicale din Sibiu.

După ce cele patru victime i-au dat bărbatului suma solicitată, acesta a început să invoce diferite motive pentru care nu îşi putea îndeplini promisiunea.

Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că N.V. a primit de la cele 4 victime suma de 1.150 euro şi 484 de lei.

Învinuitul a fost prezentat în cursul acestei dimineţi Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu care a emis pe numele acestuia ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de influenţă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 257 c. pen.

Poliţiştii sibieni atrag atenţia cu privire la faptul că acest mod de operare nu este singular şi recomandă tuturor cetăţenilor care au fost induşi în eroare în acest fel să contacteze poliţiştii Serviciului de Investigarea Fraudelor Sibiu, pe numerele de telefon: 0269/208460 sau 0728/855802 (comisar şef de poliţie Radu Tănase).

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite