Sibiu: Începe admiterea de toamnă şi la Facultatea de Drept

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Începe admiterea de toamnă şi la Facultatea de Drept
Sibiu: Începe admiterea de toamnă şi la Facultatea de Drept

Vitorii studenţii au la dispoziţie 234 de locuri cu taxă, la diferite specializări.

Începând de mâine, absolvenţii de liceu care vor să urmeze cursurile Facultăţii de Drept “Simion Bărnuţiu”  şi nu au apucat să se înscrie în prima sesiune. se pot prezenta la sediul facultăţii de pe Calea Dumbrăvii, pentru a-şi depune dosarele. Înscrierile se fac în perioada 10-22 septembrie, facultatea oferind 234 de locuri cu taxă. “100 dintre acestea sunt la Drept, alte 100 la Administraţie Publică şi 34 la Poliţie Comunitară”, arată Alexandra Todoran, responsabila cu relaţiile publice în cadrul ULBS.
Pentru specializarea Poliţie Comunitară va avea loc un concurs de admitere, iar dosarul de candidatură trebuie să cuprindă, în plus faţă de celelalte specializări, şi cazier judiciar, fişa de examinare medicală şi psihologică (probă eliminatorie), rezultatele la proba sportivă (probă eliminatorie) .
Examenul medical şi obţinerea fişei de examinare medicală se efectuează la Policlinica Medica din Sibiu, Calea Dumbrăvii nr. 107, în zilele de 10, 15, 17 şi 22 septembrie, între orele 9 – 13, examen psihologic şi între 16 – 18 examenul medical.
Proba sportivă se va desfăşura în dimineaţa zilei de 23 septembrie, începând cu ora 9, la baza sportivă din spatele Bazinului Olimpia din Sibiu.

Pe lângă locurile de la Facultatea de Drept, ULBS mai are 317 locuri disponibile la Inginerie, 86 la Jurnalistică, 20 la Stiinte Economice, 16 la Medicină, 316 la Ştiinte, 196 la SAIAPM, 185 la SPRISE, 45 la Istorie şi Patrimoniu, 202 la Litere şi Arte şi 68 la Teologie.
 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite