FC Timişoara a venit direct la Sibiu din Finlanda. Fotbaliştii se plâng de oboseală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii de la „Poli“ au ajuns direct din Finlanda la Sibiu, pentru meciul cu Gaz Metan Mediaş din această după-amiază.

CITEŞTE ŞI:

Coadă la Sibiu pentru bilete la meciul Gaz Metan – FC Timişoara (FOTO)

Cristi Pustai : "Sperãm ca duminicã sã mai adãugãm încã 3 puncte peste cele obtinute cu Brãneşti"

Doar 3.800 de bilete pentru primul meci din Liga I la Sibiu după 14 ani

Gheorghe Chivorchian, directorul clubului bănăţean, i-a muştruluit pe jucătorii care s-au plâns de oboseală „Au călătorit cumva cu camionul? Suntem profesionişti, nu este posibil să lamenteze cineva de drum", a spust directorul general al clubului de pe Bega.

Oficialul clubului bănăţean a negat faptul că sârbul Dukici ar fi fugit în Serbia după ce antrenorul nu l-a inclus în lotul pentru meciul cu Mypa. „Sunt poveşti ce au scris ziarele. Dukici şi-a pierdut telefonul, de aia nu a fost contactat. Dar el s-a alăturat echipei la Sibiu", a mai spus Chivorchian.

Ceartă din cauza banilor

În ceea ce îl priveşte însă pe slovenul Dare Vrsici, care s-a întors în ţara natală fără încuvânţarea clubului, nu mai există cale de întoarcere. „Vrsici nu avea niciun motiv să face acele gesturi. Dar am spus că cine nu vrea să joace la Poli să se ducă unde vrea. Vrsici a fost şmecher şi va suporta consecinţele. Când vrei să fii şmecher trebuie să plăteşti taxa pe şmecherie. O să mă aplec pe el", a mai afirmat Gheorghe Chivorchian. Conflictul dintre cele două părţi a pornit de la pretenţiile financiare ale jucătorului, considerate exagerate de bănăţeni. Vrsici mai are contract încă doi ani cu gruparea alb-violetă.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite