Expoziție inedită la Galeria Art Vo – desene în cafea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
SURSA FOTO: www.synchroart.ro
SURSA FOTO: www.synchroart.ro

Vernisajul expoziției „Coffeentasy-desene în cafea de Ion Andrei Puican”, va avea loc la Art Cafe ( Piaţa Mare, numărul 16), marţi, 10 aprilie 2012, cu începere de la ora 19:00.

Artistul plastic Ion Andrei Puican a realizat peste 60 de lucrări...în cafea. Graficianul foloseşte petele de cafea ca pretext pentru tablourile pe care le pictează, îmbinând întâmplătorul cu imaginarul.

De ce cafea? La această întrebare artistul a raspuns astfel: "Mai mult sau mai puţin un accident cotidian banal. Totul porneşte de la o idee la fel de simplă şi cotidiană: la o cafea se întâmplă atâtea lucruri, unele minunate, altele surprinzătoare, se nasc iubiri şi relaţii, sunt puncte cheie între oameni, se nasc idei şi lumi întregi. Undeva, în pata de cafea aleatoriu împrăştiată pe hârtie, toate aceste lumi şi poveşti se întrezăresc, se păstrează şi ajung la noi". Astfel, din pete de cafea, s-a născut expozitia "Coffeentasy".

Acest proiect aduce din nou la rampă un artist cu o pregatire complexă, Ion Andrei Puican fiind nu doar grafician, ci și regizor de film si televiziune, un artist aflat într-o perioadă efervescentă a carierei sale, plină de inspirație.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite