Exemplul meu de succes, pe înţelesul tuturor la TEDx Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Neamţu, organizator TEDx Sibiu
Ovidiu Neamţu, organizator TEDx Sibiu

În această seară Sibiul găzduieşte la Hotel Ibis pentru prima dată un eveniment de tipul conferinţelor internaţionale TED.

CITEŞTE ŞI:

Directorul ANM: "Fenomenele meteorologice vor fi din ce în ce mai violente şi mai frecvente"

Începe Conferinţa Naţională "Ştiinţe, tehnologii şi arte tradiţionale" la Sibiu

Conferinţa TEDx Sibiu aduce în faţa unui public select pe unii dintre cei mai cunoscuţi actori ai comunităţii locale, aceştia dezvăluind cheia succesului personal. Constantin Chiriac – directorul Teatrului Naţional „Radu Stanca”, Teodor Tulpan – primul român pe Everest, Liana Buzea – iniţiatorul proiectului naţional „Let’s do it Romania!” sau Lucian Vinţan – om de ştiinţă şi profesor universitar la ULBS sunt doar câteva din modelele de succes care vorbesc la TEDx Sibiu.

„Acest eveniment este primul dintr-o serie de evenimente TEDx care vor urma în Sibiu. Rolul acestui prim eveniment este acela de a reuni fanii TED din Sibiu şi din oraşele din jur, de-ai pune în contact, însă şi acela de a-i ajuta pe alţii să descopere un un eveniment TEDx. Acest eveniment este destinat acelor oameni care sunt în căutare, care sunt deschişi, şi care vor să adauge spaţiului lor de dezvoltare personală încă o experienţă unică”, spune Ovidiu Neamţu, organizator al evenimentului.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite