Eliberarea adeverinţelor de venit se face de acum şi la primăriile din tot judeţul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Grigore Popescu, directorul DGFP Sibiu
Grigore Popescu, directorul DGFP Sibiu

Cererile de eliberare a adeverinţelor vor fi depuse la primăriile pe raza cărora îşi au domiciliul solicitanţii, urmând ca acestea să fie transmise administraţiilor finanţelor publice din judeţul Sibiu.

CITIŢI ŞI:

Foşti directori din Primărie, de la Direcţia Muncii şi Casa de Pensii, acuzaţi că şi-au făcut ilegal certificate de handicap

Raed Arafat s-a interesat cum merg lucrările la reabilitatea Maternităţii

Pentru a veni în sprijinul contribuabililor, persoane fizice, care solicită eliberarea de adeverinţe privind veniturile realizate, necesare obţinerii diverselor forme de sprijin social, (ajutor de şomaj, subvenţie pentru încălzire, burse sociale, asigurări de sănătate etc.), Direcţia Generală a Finanţelor Publice a judeţului Sibiu, în acest sens, doreşte o colaborare cu toate cele 64 de primării din judeţ.

Acest fapt reprezintă un real ajutor acordat cetăţenilor, care vor economisi timp şi vor fi scutiţi de cheltuielile de deplasare ce reprezintă un efort financiar însemnat în raport cu situaţia materială precară pe care o au cea mai mare parte a solicitanţilor de adeverinţe de venit pentru obţinerea diverselor forme de sprijin social.

Cererile de eliberare a adeverinţelor vor fi depuse la primăriile pe raza cărora îşi au domiciliul solicitanţii, urmând ca acestea să fie transmise administraţiilor finanţelor publice din judeţ, care vor elibera adeverinţele în ziua lucrătoare, imediat următoare transmiterii cererilor.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la sediile Administraţiilor Finanţelor Publice  – Activitatea de Trezorerie din municipiile Sibiu, Mediaş şi oraşele Agnita, Avrig şi Sălişte.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite