Elevii și studenții sibieni ies mâine în Piața Mare, pentru a protesta împotriva ACTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protest anti-ACTA
Protest anti-ACTA

Protestul a fost avizat de primărie, și va avea loc mâine, în Piața Mare, între orele 17:00 și 20:00. În cererea de aprobare depusă Comisia pentru Avizarea Adunarilor Publice, organizatorii au estimat că la protest vor participa aproximativ 400 de persoane.

”Sibienii sunt, alături de toţi internauţii din ţară, pentru RETRAGEREA României din acordul multilateral ACTA. Nu vrem amânarea ratificarii! Guvernul trebuie să vină cu un comunicat de presă oficial, în care să spună clar, concis şi cuprinzător că NU RATIFICĂ acest tratat. Nu ne interesează suspendarea sau amânarea ratificării!”, anunță organizatorii pe Facebook.

Ei au depus o cerere pentru protestul de mâine, care a fost aprobată de primărie.

”Comisia pentru Avizarea Adunarilor Publice a primit o cerere din partea unor elevi si studenti din Sibiu prin care solicita avizul pentru o manifestare de protest impotriva Tratatului ACTA in data de 25 februarie 2012. Cererea a fost avizata favorabil, manifestarea urmand sa aiba loc in data de 25 februarie, in Piata Mare, intre orele 17 si 20”, spune Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Municipiului Sibiu.        

Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite