Eleva care a picat Bacul după contestaţii este pasionată de Mircea Eliade şi Nichita Stănescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un singur candidat la Bacalaureat, din judeţul Sibiu, a picat examenul în urma contestaţiilor, după ce iniţial promovase.

CITEŞTE ŞI:

Contestaţii Bacalaureat 2011 Sibiu: Singurul elev care a picat Bac-ul în urma contestaţiilor obţinuse 9,10 la geografie (FOTO)

Absolventă a Colegiului Naţional "Gheorghe Bariţiu", Alexandra Maria Mazilu a susţinut examenul de Bacalaureat la Liceul Energetic din Sibiu. În urma afişării rezultatelor, ea a făcut două contestaţii: una la matematică şi una la geografie. La matematică Alexandra obţinuse nota 5,10, în vreme ce la geografie obţinute nota 9,10. Iniţial, luase examenul de Bacalaureat cu media generală 7,70. În urma contestaţiilor, nota la matematică a fost scăzută la 4,60, iar cea la geografie a rămas neschimbată. Prin urmare, Alexandra a fost declarată oficial respinsă la examenul de Bacalaureat.

La limba şi literatura română Alexandra a obţinut nota 8,90, fără însă a o contesta. Cele două lucrări contestate au fost recorectate în judeţul Braşov, noile note fiindu-i acordate de dascălii braşoveni.

image

Click pe imaginile de mai sus pentru o galerie foto cu Alexandra

Conform paginii personale de internet, Alexandra este pasionată de canalele TV de muzică pentru tineri, precum Kiss Tv şi U Tv. De asemena, urmăreşte adesea Euforia Tv şi emisiunea Dr. Oz. În ceea ce priveşte modelele de urmat în viaţă, Alexandra se arată interesată de Cristian Chivu şi Adrian Mutu, ca sportivi de performanţă.

CONTESTAŢII BACALAUREAT 2011 - Aflaţi AICI rezultatele în judeţul Sibiu

În literatură, preferaţii Alexandrei sunt Nichita Stănescu, MIrcea Eliade şi Antoine de Saint Exupery. „Dacă o iubeşti, fă totul! Iubirea trece prin apă, nu-i e frică că se-neacă. A iubi nu înseamnă a ne privi unul pe celalalt, ci a privi amândoi în aceeasi direcţie”, spune Alexandra despre ea însăşi, pe pagina personală de internet.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite