Elev de 9 ani, mutilat în curtea şcolii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băieţel din Boian urmează a fi supus, mâine,  unei intevenţii chirurgicale, după ce a fost lovit la faţă de o bară de metal care susţinea leagănul din curtea şcolii la care învaţă.

Incidentul s-a petrecut în localitatea sibiană Boian. Şcoala la care învaţă micuţul Adrian Călin, de 9 ani, are în curte trei leagăne susţinute de o bârnă de metal. Entuziasmat de acestea, micuţul din clasa a doua, s-a urcat pe leagăn, dar a avut ghinion.

„El s-a balansat o dată înapoi, cu leagănul, şi când a ajuns în faţă, s-a prăbuşit o bârnă de metal peste el. Norocul lui a fost învăţătoarea de serviciu, care era în preajmă, şi care a sărit rapid să ridice acea bară de susţinere, care defapt era dinainte ruptă. Altfel nu ştiu ce se putea întâmpla. Rămânea blocat. Am fost foarte speriată când m-au anunţat de la şcoală“, povesteşte, încă şocată, mama băieţelului, Adina Stoica.

Copilaşul a fost imediat transferat la spitalul din Mediaş, dar ulterior medicii au decis să îl transporte la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu.

„Pacientul prezenta o fractură de oase nazale, a primit îngrijiri medicale, iar în cursul zilei de mâine va fi supus unei intervenţii chirurgicale“, spune Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean Sibiu.

Copilul este internat în cadrul Compartimentului Buco-Maxilo-Facial, iar starea sa este bună.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite